ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη 20χρονου για τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό

Σύλληψη 20χρονου για τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος συνελήφθη μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας και οδηγήθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού για ανάκριση, ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητείται και δεύτερο πρόσωπο.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται με στόχο τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των προσώπων που συμμετείχαν στα χθεσινοβραδινά έκτροπα, από τα οποία κάηκε ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο και προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα έξι.
 
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν, γύρω στις 7 το βράδυ της Πέμπτης, διερχόμενα οχήματα, με οπαδούς της ΑΕΛ, δέχθηκαν πετροβολισμό στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, όπου βρίσκεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Απόλλωνα.
 
Γύρω στις 21:00 έφτασε στο χώρο ομάδα ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα με κουκούλες και κράνη και ακολούθησαν συμπλοκές με πετροβολισμούς και ρίψεις πυροτεχνημάτων.
 
Για αντιμετώπιση και καταστολή των επεισοδίων, έγινε ανάκληση προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ενώ κλήθηκαν ενισχύσεις από τη Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top