Στους 31 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην δυτική Μαύρη Θάλασσα της Τουρκίας

Στους 31 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην δυτική Μαύρη Θάλασσα της Τουρκίας

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στην Κασταμονή της δυτικής Μαύρης Θάλασσας. Γέφυρες και σπίτια κατέρρευσαν ενώ αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Συνολικά οι νεκροί από τις πλημμύρες στην δυτική Μαύρη Θάλασσα έφτασαν στους 31 εκ των οποίων οι 29 είναι από την Κασταμονή. 

Οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν το απόγευμα να βγάλουν από τα συντρίμμια ενός σπιτιού ένα παιδί ενώ οι έρευνες στα σπίτια που καταστράφηκαν συνεχίζονται. Οι οικογένειες περιμένουν να ακούσουν νέα από τους συγγενείς τους. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE