Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Τρία πρόσωπα βρίσκονται στο νοσοκομείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Τρία πρόσωπα βρίσκονται στο νοσοκομείο

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/08) αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκαν μεταξύ του δύο αυτοκίνητα και ένα φορτηγό που κινείτο στην περιοχή.

Από τη σύγκρουση, τρία πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού για προληπτικούς λόγους.

Λόγω του τροχαίου είχε κλείσει η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου στην προσπάθεια μετακίνησης των εμπλεκόμενων οχημάτων. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για διερεύνηση του τροχαίου αλλά και για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE