Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Τρία πρόσωπα βρίσκονται στο νοσοκομείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Τρία πρόσωπα βρίσκονται στο νοσοκομείο

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/08) αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκαν μεταξύ του δύο αυτοκίνητα και ένα φορτηγό που κινείτο στην περιοχή.

Από τη σύγκρουση, τρία πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού για προληπτικούς λόγους.

Λόγω του τροχαίου είχε κλείσει η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου στην προσπάθεια μετακίνησης των εμπλεκόμενων οχημάτων. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για διερεύνηση του τροχαίου αλλά και για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE