ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη 21χρονος για πλαστό safe pass - Καταγγέλθηκαν οκτώ υποστατικά για εφαρμογή των μέτρων covid

Συνελήφθη 21χρονος για πλαστό safe pass - Καταγγέλθηκαν οκτώ υποστατικά για εφαρμογή των μέτρων covid

Στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας εισήλθαν για έλεγχο σε εστιατόριο στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, 21χρονος υπάλληλος του εν λόγω εστιατορίου παρουσίασε σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό του τηλέφωνο, πιστοποιητικό rapid test με αρνητικό αποτέλεσμα. Τα μέλη της Αστυνομίας ζήτησαν από τον 21χρονο να παρουσιάσει το δελτίο ταυτότητας του για ταυτοποίηση, όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σε αυτό διαφορές σε σχέση με την ταυτότητα του και ηγέρθησαν υποψίες ως προς τη γνησιότητα του.

Ανακρινόμενος προφορικά, ο 21χρονος παραδέχθηκε ότι το σχετικό πιστοποιητικό ήταν παραποιημένο  και συνελήφθη  για αυτόφωρα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος. Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου. Εναντίον του εκδόθηκε επίσης εξώδικο πρόστιμο ύψους €300.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου, η Αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 5,310 ελέγχου σε παγκύπρια βάση, κατά τους οποίους καταγγέλθηκαν οκτώ υποστατικά, καθώς και 33 πολίτες για διάφορες παραβάσεις του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top