Νεκρός ο 35χρονος Αντώνης στη Λευκωσία- Θανατηφόρα η σύγκρουση με όχημα

Νεκρός ο 35χρονος Αντώνης στη Λευκωσία- Θανατηφόρα η σύγκρουση με όχημα

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 5.45 σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, (παρακαμπτήριος της Τσερίου), έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Αντωνίου, 35 ετών από τη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο Αντωνίου, ο οποίος προπορευόταν του οχήματος με το ποδήλατο του.

Ο 35χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του. Να σημειωθεί ότι, ο ποδηλάτης έφερε προστατευτικό κράνος.

Στον 46χρονο οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Ακολούθως, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802108 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE