Σούπερ σκύλος σπρώχνει αυτοκίνητο που κόλλησε στις πλημμύρες -ΒΙΝΤΕΟ

Σούπερ σκύλος σπρώχνει αυτοκίνητο που κόλλησε στις πλημμύρες -ΒΙΝΤΕΟ

Προβλήματα με τις πλημμύρες αντιμετωπίζει η Σκωτία το τελευταίο διάστημα δημιουργώντας τεράστια προβλήματα. Ένας από τους κεντρικούς δρόμους της Γλασκώβης μετατράπηκε σε λίμνη, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν να κολλήσουν στα νερά.

Δύο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητό τους στα νερά, αλλά για καλή τους τύχη εμφανίστηκε μια γυναίκα μαζί με το σκυλάκι της. Στο παρακάτω βίντεο η γυναίκα σπρώχνει το αυτοκίνητο να ξεκολλήσει και ενώ το σκυλάκι κολυμπάει γύρω της.

Βλέποντας την ιδιοκτήτριά του να ζορίζεται ο σκύλος μπαίνει κι αυτός στη «μάχη». Βάζει τα μπροστινά του πόδια στο πίσω μέρος του οχήματος και αρχίζει κι αυτός να σπρώχνει.


Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο από την γυναίκα, η οποία είπε ότι της το έστειλε μια φίλη της, στην οποία το έστειλε κάποιος που βρισκόταν στο σημείο. «Ο Πουκ είναι πραγματικά ο καλύτερος σκύλος στον κόσμο», είπε η γυναίκα στη Daily Record.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE