ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρες αγωνίας για τη 17χρονη Φωτεινή - Ελλείπει για 5η μέρα από την οικία της στη Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρες αγωνίας για τη 17χρονη Φωτεινή - Ελλείπει για 5η μέρα από την οικία της στη Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από σήμερα το απόγευμα 09/08/2021, από την οικία της στη Λευκωσία, η Φωτεινή Γλάχτσιου, 17 ετών από την Ελλάδα.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά μακριά μαλλιά. Κατά την ώρα της αναχώρησής της, φορούσε μαύρο μακρύ παντελόνι και μαύρη φανέλα. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE