Τραυματίστηκε 12χρονος σε παραλία στο Πισσούρι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τραυματίστηκε 12χρονος σε παραλία στο Πισσούρι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό κάταγμα υπέστη παιδί, ηλικίας 12 ετών περίπου, το απόγευμα του Σαββάτου 14/8, σε παραλία στο Πισσούρι και χρειάστηκε η παροχή πρώτων βοηθειών από τους παρακείμενους Πύργους ΛΕΜ 22 και ΛΕΜ 23.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:00, το παιδί ενώ έτρεχε χτύπησε σε μικρό μεταλλικό πάσσαλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάταγμα στο σημείο του βραχίονα.


Οι ναυαγοσώστες αφού εκτίμησαν την κατάσταση, σταθεροποίησαν το σπασμένο χέρι του παιδιού, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου το οποίο το μετέφερε στο Νοσοκομείο για εξειδικευμένη περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE