Τραυματίστηκε 12χρονος σε παραλία στο Πισσούρι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τραυματίστηκε 12χρονος σε παραλία στο Πισσούρι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό κάταγμα υπέστη παιδί, ηλικίας 12 ετών περίπου, το απόγευμα του Σαββάτου 14/8, σε παραλία στο Πισσούρι και χρειάστηκε η παροχή πρώτων βοηθειών από τους παρακείμενους Πύργους ΛΕΜ 22 και ΛΕΜ 23.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:00, το παιδί ενώ έτρεχε χτύπησε σε μικρό μεταλλικό πάσσαλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάταγμα στο σημείο του βραχίονα.


Οι ναυαγοσώστες αφού εκτίμησαν την κατάσταση, σταθεροποίησαν το σπασμένο χέρι του παιδιού, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου το οποίο το μετέφερε στο Νοσοκομείο για εξειδικευμένη περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE