Τραυματίστηκε 12χρονος σε παραλία στο Πισσούρι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τραυματίστηκε 12χρονος σε παραλία στο Πισσούρι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό κάταγμα υπέστη παιδί, ηλικίας 12 ετών περίπου, το απόγευμα του Σαββάτου 14/8, σε παραλία στο Πισσούρι και χρειάστηκε η παροχή πρώτων βοηθειών από τους παρακείμενους Πύργους ΛΕΜ 22 και ΛΕΜ 23.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:00, το παιδί ενώ έτρεχε χτύπησε σε μικρό μεταλλικό πάσσαλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάταγμα στο σημείο του βραχίονα.


Οι ναυαγοσώστες αφού εκτίμησαν την κατάσταση, σταθεροποίησαν το σπασμένο χέρι του παιδιού, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου το οποίο το μετέφερε στο Νοσοκομείο για εξειδικευμένη περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE