Κινδύνεψε να πνιγεί 25χρονος στη Λεμεσό - Άμεση η επέμβαση των ναυαγοσωστών

Κινδύνεψε να πνιγεί 25χρονος στη Λεμεσό - Άμεση η επέμβαση των ναυαγοσωστών

Σώθηκε ακόμη μια ζωή, το μεσημέρι της Κυριακής 15/8, χάρις την άμεση επέμβαση των ναυαγοσωστών του ΛΕΜ 0 και ΛΕΜ 15, στην παραλία της Ακτής Ολυμπίων.

Λουόμενος, ηλικίας περίπου 25 ετών, στη προσπάθεια του να επιστρέψει από τους κυματοθραύστες προς την ακτή, λόγω εξάντλησης κινδύνεψε σοβαρά με πνιγμό, κάτι όμως που απετράπη αφού οι ναυαγοσώστες έσπευσαν άμεσα και μετέφεραν τον άντρα, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, στην ακτή.

Αφού εξετάστηκε από τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι τον συμβούλεψαν να επισκεφτεί τον γιατρό του για προληπτικούς λόγους, παραλήφθηκε από φιλικά του πρόσωπα που ήταν στη παραλία και παρακολουθούσαν με αγονία τη διάσωση λίγο νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE