Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Μιχάλη Σοφοκλέους

Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Μιχάλη Σοφοκλέους

Νέα συνεργασία ξεκινά για τους δυο ηθοποιούς.

Η αποχώρηση της Ξένιας Κωνσταντινίδου απο το Case De Mikel , έφερε την ανάγκη για αντικατάσταση της.

Μετά απο αρκετό ψάξιμο και προβληματισμό, για το ποια θα μπορούσε να είναι η ιδανική για τη θέση αυτή, η παραγωγή και ο Μιχάλης Σοφοκλέους, βρήκαν τη νεα συνεργάτιδα στο πρόσωπο της Χριστίνας Κυριακού.

Αυτο το κορίτσι είναι πολυτάλαντο. Την έχουμε δει σε ρόλο ηθοποιού, τραγουδίστριας και όχι μόνο. Είναι μια show woman με τα όλα της.

Δείτε πως το ανακοίνωσαν:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE