Τζένιφερ Λόπεζ: «Εξαφάνισε» τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και από τα social media

Τζένιφερ Λόπεζ: «Εξαφάνισε» τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και από τα social media

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση με το παρελθόν και το κάνει ξεκάθαρο με κάθε τρόπο.

Η Λατίνα σταρ διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της με τον σύντροφό της Μπεν Άφλεκ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ... είναι πλέον παρελθόν.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο γνωστός παίκτης του μπέιζμπολ χώρισαν τον Απρίλιο του 2021 και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο λόγος ήταν «η απιστία» του Ροντρίγκεζ. Αν και οι δυο τους είχαν αναφέρει σε κοινή τους ανακοίνωση ότι θα συνεχίσουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις, μάλλον δεν το εννούσαν.

Αν και μέχρι στιγμής η τραγουδίστρια είχε κρατήσει ορισμένα κοινά τους στιγμιότυπα στο προφίλ της στο Instagram, πλέον δεν έχει αφήσει τίποτα. Όπως φαίνεται μάλιστα, όχι μόνο έσβησε κάθε τους κοινή φωτογραφία, αλλά τον έκανε επίσης... unfollow.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν μεσολάβησε κάτι μεταξύ τους, που οδήγησε την Τζένιφερ Λόπεζ να κάνει αυτή την κίνηση, αλλά το μήνυμα είναι τελείως ξεκάθαρο, είναι ευτυχισμένη και δεν θέλει πάρε-δώσε με το παρελθόν. Εκείνος πάντως, έχει κρατήσει όλες τους τις φωτογραφίες..

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE