LIFESTYLE

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Το ατύχημα του νικητή του GNTM που τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Το ατύχημα του νικητή του GNTM που τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, όπως και πολλοί άλλοι celebrities, έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους στα ομορφότερα νησιά της χώρας μας, με τον νικητή του GNTM να κάνει island hoping, δείχνοντάς μας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πού βρίσκεται κάθε εβδομάδα.

Πρόσφατα, όμως, ένα μοιραίο γεγονός οδήγησε το νεαρό μοντέλο εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καταλήγοντας να κάνει δύο ράμματα. Πιο συγκεκριμένα, ενώ απολάμβανε τη θάλασσα και τις βουτιές με τους φίλους του, ένα άλμα στάθηκε ικανό να του σπάσει τη μύτη, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ειδικότερα, στο πρώτο στόρι που ανήρτησε τον βλέπουμε να παίρνει φόρα και να πηδάει από ψηλά προς το νερό, κάνοντας μία ανάποδη κωλοτούμπα.

Στο επόμενο στόρι τον βλέπουμε σε κοντινό ανφας με πληγωμένο το πάνω μέρος της μύτης του και τον ίδιο να γράφει "καλά πήγε", εννοώντας πως η βουτιά του δεν πήγε πολύ καλά.

Στο τρίτο και τελευταίο του στόρι, ο Τσουσίνοφ εξήγησε τι έγινε και πώς το έπαθε. Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής του GNTM αρχικά δήλωσε πως είναι καλά και πως είναι απλά ένα σπάσιμο, το οποίο έπαθε και πως χρειάστηκε να κάνει δύο ράμματα για την πληγή του. Επίσης απάντησε και σε όλους εκείνους που τον ρώτησαν αν έπεσε σε κάποιο βράχο, λέγοντας πως "είμαι τόσο χαζός που βρήκα με το γόνατο στη μύτη μου". Μάλιστα, στη φωτογραφία τον βλέπουμε να κρατάει στα χέρια του και την ακτινογραφία του.

Τέλος καλό για το νεαρό μοντέλο που τώρα μπορεί να συνεχίσει τις διακοπές του, με περισσότερη προσοχή και λιγότερες βουτιές.

Πηγή: missbloom. gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top