Ιωάννα Μαλέσκου: Ανέβασε και πάλι τη θερμοκρασία των social media - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανέβασε και πάλι τη θερμοκρασία των social media - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου αυτό το διάστημα προκειμένου να επανέλθει στα τηλεοπτικό πλατό. 

Όπως παρακολουθούμε στα social media, η καλλονή παρουσιάστρια αγαπάει να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάτι που έπραξε και το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να… «ανεβάσει» τη θερμοκρασία του διαδικτύου επικίνδυνα δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες τα βλέμματα έκλεψε το μαύρο της μπικίνι!

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE