Ιωάννα Μαλέσκου: Ανέβασε και πάλι τη θερμοκρασία των social media - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανέβασε και πάλι τη θερμοκρασία των social media - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου αυτό το διάστημα προκειμένου να επανέλθει στα τηλεοπτικό πλατό. 

Όπως παρακολουθούμε στα social media, η καλλονή παρουσιάστρια αγαπάει να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάτι που έπραξε και το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να… «ανεβάσει» τη θερμοκρασία του διαδικτύου επικίνδυνα δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες τα βλέμματα έκλεψε το μαύρο της μπικίνι!

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE