Βγήκε «αέρα» η ιστοσελίδα για τα ακίνητα του Συνεργατισμού

Βγήκε «αέρα» η ιστοσελίδα για τα ακίνητα του Συνεργατισμού

Ιστοσελίδα ακινήτων, η οποία θα αποτελεί τη βασική πύλη πληροφόρησης του κοινού για θέματα ακινήτων του Συνεργατισμού, δημιούργησε η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα (ΣΚΤ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΚΤ, η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση των ακινήτων που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων, καθώς και των ακινήτων για τα οποία εφαρμόζεται η υποβοηθούμενη πώληση. Στην παρούσα φάση, η ιστοσελίδα φιλοξενεί 43 ακίνητα συνολικής αξίας γύρω στα €33 εκατομμύρια.

Για κάθε ακίνητο έχουν αναρτηθεί σχετικές πληροφορίες όπως περιγραφή, φωτογραφίες, στοιχεία τίτλου, τοποθεσία κ.λπ. Η ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης στη βάση τριών κριτηρίων (επαρχία, είδος ακινήτου, ενδεικτική τιμή πώλησης).

`Όπως αναφέρεται, η διάθεση αυτών των ακινήτων θα γίνεται με τη διαδικασία της ανοικτής προσφοράς και θα απαιτείται η υποβολή προσφορών  σε έντυπη μορφή. Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ενθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τη σχετική διαδικτυακή πύλη για τη δική τους καλύτερη ενημέρωση.

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα γίνεται ακολουθώντας το σύνδεσμο www.realestate.coop.com.cy ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στο www.ccb.coop.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.