ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 33χρονο την φωτιά το Δικαστήριο Λεμεσού - 23χρονη συνελήφθη ως συνεργός μετά την διάπραξη

Χειροπέδες σε 33χρονο την φωτιά το Δικαστήριο Λεμεσού - 23χρονη συνελήφθη ως συνεργός μετά την διάπραξη

Στην σύλληψη 33χρονου και της 23χρονης συγκατοίκου του, πέρασε Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας (16/08), για την φωτιά στο Δικαστήριο Λεμεσού, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία ότι ο καταζητούμενος βρισκόταν σε διαμέρισμα στο Πρόδρομι της Επαρχίας Πάφου. 

Μετά από σχετική παρακολούθηση επιβεβαιώθηκε η παρουσία του ύποπτου και αφού εξασφαλίστηκαν εντάλματα έρευνας του διαμερίσματος μελή της ΥΚΑΝ ΤΑΕ Λεμεσού και ΑΔΕ Πάφου προχώρησαν σε έρευνα του διαμερίσματος οπού εντοπίστηκε ο 33χρονος μαζί 23χρονη αλλοδαπή.

Από την έρευνα παραλήφθηκαν τεκμήρια για εξετάσεις.

Η 23χρονη συνελήφθη ως συνεργός μετά την διάπραξη.

Ο 33χρονος και η 23χρονη, τέθηκαν υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Για την ίδια υπόθεση, θυμίζουμε ότι η Αστυνομία συνέλαβε άντρα ηλικίας 28 ετών στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζουμε ότι, σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Ιουλίου, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε χώρου του Δικαστηρίου Λεμεσού.

Άγνωστοι τοποθέτησαν σκάλα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου σπάζοντας τζάμι. Στη συνέχεια με εύφλεκτη ύλη πυρπόλησαν αποθήκη, στην οποία φυλάγονται τεκμήρια υποθέσεων που βρίσκονται υπό εκδίκαση στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησαν την φωτιά, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί για περαιτέρω έρευνες από τις Αρχές.

Από την φωτιά καταστράφηκαν τεκμήρια ποινικών υποθέσεων καθώς επίσης και εξοπλισμός του Δικαστηρίου άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top