ΔΙΕΘΝΗ

Αφγανιστάν: Αλλόκοτες σκηνές με Ταλιμπάν να διασκεδάζουν σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια - BINTEO

Αφγανιστάν: Αλλόκοτες σκηνές με Ταλιμπάν να διασκεδάζουν σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια - BINTEO

Την ώρα που χιλιάδες Αφγανοί και Αφγανές αγωνιούν για την επόμενη μέρα μετά την κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν και προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν τρόπο διαφυγής από τη χώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν ορισμένα βίντεο που δείχνουν μαχητές του πολιτικο-θρησκευτικού κινήματος να... διασκεδάζουν σε λούνα παρκ και γυμναστήρια, γιορτάζοντας τη «νίκη» τους.

Κλιπ που ανέβασε στο Twitter o ρεπόρτερ του Reuters Χαμίντ Σαλίζι, ο οποίος ζει στην Καμπούλ, δείχνουν μια ομάδα Ταλιμπάν να διασκεδάζουν σε λούνα παρκ στην πόλη, παίζοντας με τα συγκρουόμενα και ανεβαίνοντας ακόμα και στα αλογάκια του καρουζέλ.

Στα παράξενα βίντεο, Ταλιμπάν διαφόρων ηλικιών εμφανίζονται να γελούν και να οδηγούν τα αυτοκινητάκια στην πίστα με τα συγκρουόμενα, κάποιοι κρατώντας μάλιστα και το όπλο τους. Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο «καρουζέλ» του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά.

Ακόμα ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φέρεται να τραβήχτηκε στο γυμναστήριο του προεδρικού μεγάρου της Καμπούλ, μετά την κατάληψή του από Ταλιμπάν. Στο κλιπ νεαροί μαχητές εμφανίζονται να δοκιμάζουν τα όργανα και τα βάρη, γελώντας και τραβώντας φωτογραφίες.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top