LIFESTYLE

Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου ποζάρει με μπικίνι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου ποζάρει με μπικίνι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, o Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ενώ παράλληλα περιμένουν υπομονετικά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Το ζευγάρι που ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Γαλάτειας Βασιλειάδη τον περασμένο Απρίλιο με ένα χιουμοριστικό ποστ, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ανυπομονώντας να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το νέο τους μωρό.

Η Βασιλειάδη, ούσα αρκετά ενεργή στα social media, μοιράζεται μαζί μας πολλές στιγμές της από την καθημερινότητά της, με την πιο πρόσφατη φωτογραφία της να μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς γίνεται να είναι 7 μηνών έγκυος. Η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου για να δροσιστεί από τον καύσωνα έκανε μια βουτιά στην πισίνα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα φλοράλ μπικίνι.

Η μέλλουσα μαμά εμφανώς χαρούμενη και λαμπερή, έγραψε στο caption της "Baby Loading".

Το διάσημο ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία 5 χρόνια, έχουν αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον 3 ετών Άγγελο, που ολοκλήρωσε αναμφισβήτητα την ευτυχία τους και μάλιστα πριν από περίπου έναν μήνα γιόρτασε μαζί με τους γονείς του τα γενέθλιά του.

Πηγή: missbloom.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top