Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 48χρονο πέρασε η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης 12 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της συγκεκριμένης υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα (17/08), στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 48 ετών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.