Τρίβει τα χέρια του ο Τορναρίτης: Καλοκαίρι 520 χιλιάδων ευρώ από Βέλγιο και… Ομόνοια!

Τρίβει τα χέρια του ο Τορναρίτης: Καλοκαίρι 520 χιλιάδων ευρώ από Βέλγιο και… Ομόνοια!

Εξαργυρώνει τους καρπούς της περσινής εξαιρετικής σεζόν των παικτών του Ολυμπιακού ο Χριστόφορος Τορναρίτης με τελευταία κίνηση, την μετακίνηση του Παναγιώτη Ζαχαρίου στην Ομόνοια.

Οι μαυροπράσινοι το φετινό καλοκαίρι έβαλαν ζεστό χρήμα στα ταμεία τους χάρη στις μεταγραφές των Στέλιου Ανδρέου, Πάρη Ψάλτη και τώρα του Παναγιώτη Ζαχαρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE