Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μετά το βίντεο μέσα από το οποίο φάνηκε για πρώτη φορά η φουσκωμένη της κοιλίτσα η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε μια φωτογραφία και πλέον φαίνεται ολοκάθαρα.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Πόζαρε με ένα απίθανο φούξια κορμάκι και παρά τη στάση του σώματος της, φάνηκε η φουσκωμένη κοιλίτσα της, η οποία πλέον δεν κρύβεται.

Οι φήμες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό με την ίδια να μην έχει κάνει ακόμη καμία δήλωση παρά το γεγονός ότι δέχεται χιλιάδες ευχές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάτω από κάθε φωτογραφία που ανεβάζει.

Μετά από δώδεκα ευτυχισμένα χρόνια κοινής πορείας με τον Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό ως Dj Rico, θα γίνουν γονείς! Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από τρία χρόνια το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του Βαγγέλη στο Μορφάτι Θεσπρωτίας σε κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE