Χειροπέδες σε 43χρονη καταζητούμενη στη Λεμεσό - Την έψαχναν για διάρρηξη κατοικίας

Χειροπέδες σε 43χρονη καταζητούμενη στη Λεμεσό - Την έψαχναν για διάρρηξη κατοικίας

Συνολικό ποσό 39.550 ευρώ παρέδωσε 43χρονη οικιακή βοηθός, η οποία συνελήφθη για την κλοπή του χρηματικού ποσού από την οικία 52χρονης στη Λεμεσό, την περασμένη Δευτέρα. Το πρωί τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση.

Η 43χρονη συνελήφθη χθες βράδυ μετά από αξιολόγηση στοιχείων και δημοσίευση φωτογραφίας από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όπου φαίνεται να βρίσκεται έξω από την οικία κατά τον επίμαχο χρόνο της διάρρηξης.

Ανακρινόμενη η 43χρονη, που περιστασιακά εργαζόταν στην οικία ως οικιακή βοηθός, φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή του χρηματικού ποσού και επέστρεψε 39.550 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την παραπονούμενη, το χρηματικό ποσό που κλάπηκε ήταν 40 χιλιάδες ευρώ.

Η ύποπτη οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE