Τετραήμερη κράτηση 48χρονου για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Τετραήμερη κράτηση 48χρονου για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 48χρονου, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη, μεταξύ οπαδών Απόλλωνα και ΑΕΛ.


Ο ύποπτος συνελήφθη χθες, στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, ενώ για την ίδια υπόθεση τελεί υπό πενθήμερη κράτηση 36χρονος.

Χθες κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 20χρονος, ο οποίος είχε επίσης συλληφθεί για τα επεισόδια, κατά τα οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά αυτοκίνητο ενώ άλλα έξι υπέστησαν ζημιές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE