ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέραν των 600 ραντεβού με γιατρούς του ΟΚΥπΥ διευθετήθηκαν διαδικτυακά

Πέραν των 600 ραντεβού με γιατρούς του ΟΚΥπΥ διευθετήθηκαν διαδικτυακά

Από την έναρξη της διαδικτυακής υπηρεσίας διευθέτησης ραντεβού μέχρι και τα τέλη Ιουλίου υποβλήθηκαν 620 αιτήματα με επιλογή ανάμεσα σε 700 γιατρούς του ΟΚΥπΥ.

Όπως αναφέρει ο ΟΚΥπΥ σε ανακοίνωση του, θετική είναι η ανταπόκριση των πολιτών να διευθετούν διαδικτυακά το ραντεβού τους με τους γιατρούς που εργάζονται στα νοσηλευτήρια και τα Κέντρα Υγείας του Οργανισμού, μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του (https://shso.org.cy/).

Τον Απρίλιο διευθετήθηκαν διαδικτυακά 35 ραντεβού, τον Μάιο 100, τον Ιούνιο 252 και τον Ιούλιο 233, προστίθεται.

Στην ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ αναφέρεται επίσης ότι εκτός από την διευθέτηση ραντεβού, οι πολίτες αξιοποίησαν την ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ για να επικοινωνήσουν με τον γιατρό της επιλογής τους. Μέσω της ειδικής πύλης «επικοινωνία» στην ενότητα «Κλείσε ραντεβού με Ιατρό» (https://shso.org.cy/anazitisi-iatrou/ ), 168 πολίτες έστειλαν αιτήματα διαδικτυακά σε γιατρούς, συμπληρώνοντας εύκολα και απλά ειδική φόρμα με το ονοματεπώνυμό τους, την ηλεκτρονική τους διεύθυνση, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το λόγο επικοινωνίας με τον ιατρό.

Κατά τον Απρίλιο στάληκαν 11 αιτήματα διαδικτυακά σε γιατρούς, τον Μάιο 46, τον Ιούνιο 42 και τον Ιούλιο 69.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ, οι πολίτες μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες για τους 700 και πλέον ιατρούς που εργάζονται στον Οργανισμό αλλά και να ζητήσουν, οποιαδήποτε ώρα, τη διευθέτηση ραντεβού υποβάλλοντας εύκολα και γρήγορα αίτημα με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας.

Σημειώνεται ότι, για διευθέτηση ραντεβού με ειδικό ιατρό χρειάζεται παραπεμπτικό από τον προσωπικό γιατρό του ασθενή. Όταν υποβληθεί το αίτημα, αρμόδιος λειτουργός του ΟΚΥπΥ επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον ενδιαφερόμενο, σε διάστημα που δεν ξεπερνά τις 48 ώρες, για τη διευθέτηση του ραντεβού.

«Η ψηφιακή μεταμόρφωση, ο συνεχής εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των υπηρεσιών είναι προτεραιότητα για τον ΟΚΥπΥ και υλοποιείται βάση ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου. Στόχος του Οργανισμού είναι η διασφάλιση της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας σε όλους τους πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top