Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ εναντίον πολιτών που ύψωσαν ξανά τη σημαία του Αφγανιστάν - Δύο νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ

Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ εναντίον πολιτών που ύψωσαν ξανά τη σημαία του Αφγανιστάν - Δύο νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο διαδηλωτές που κρατούσαν τη σημαία του Αφγανιστάν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στην αφγανική πόλη Τζαλαλαμπάντ σκότωσαν σήμερα οι Ταλιμπάν, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μέλη της εξτρεμιστικής ομάδας άνοιξαν πυρ εναντίον του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στην πόλη Τζαλαλαμπάντ για να διαμαρτυρηθούν για την κυριαρχία των Ταλιμπάν στη χώρα.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο απεικονίζουν Αφγανούς πολίτες να κυματίζουν τη εθνική σημαία του Αφγανιστάν στους δρόμους της Τζαλαλαμπάντ λίγο πριν οι Ταλιμπάν ανοίξουν πύρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα διαδηλωτών κατέβασε τη σημαία των Ταλιμπάν που κρεμόταν στο κέντρο της πόλης και ύψωσαν την εθνική σημαία του Αφγανιστάν.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE