Λένε «όχι» στην υποχρεωτική μάσκα οι Γονείς Δημοτικής – Διαδοχικές συναντήσεις Προδρόμου για τα σχολεία

Λένε «όχι» στην υποχρεωτική μάσκα οι Γονείς Δημοτικής – Διαδοχικές συναντήσεις Προδρόμου για τα σχολεία

Διαδοχικές συναντήσεις με επίκεντρο το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί τη νέα σχολική χρονιά, σε δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, εξαιτίας της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού, είχε την Τετάρτη 18 Αυγούστου, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

 
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός, Πρόδρομος Πρόδρομου, συναντήθηκε με την ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, την ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων Κύπρου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, και στις τρεις συναντήσεις ο Υπουργός συζήτησε θέματα που αφορούν τόσο στο υγειονομικό πρωτόκολλο όσο και στη λειτουργία των σχολείων και άκουσε τις εισηγήσεις των συνομιλητών του.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Υπουργείο Παιδείας η ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ενημερώθηκε λεπτομερώς για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εφαρμοστεί στα σχολεία.
 
Οσον αφορά στη χρήση μάσκας από τους μαθητές και μαθήτριες Δημοτικής Εκπαίδευσης η συνομοσπονδία υποστήριξε την άποψη ότι «θα πρέπει να γίνει σύσταση για τη χρήση μάσκας από μαθητές και μαθήτριες του κύκλου Β’ στα Δημοτικά Σχολεία,  αλλά να μην είναι υποχρεωτική».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE