ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άντε πάλι: Βροχές και καταιγίδες στην Κύπρο! Διαβάστε πότε θα μυρίσει ξανά χειμώνα

Άντε πάλι: Βροχές και καταιγίδες στην Κύπρο! Διαβάστε πότε θα μυρίσει ξανά χειμώνα

Από το μαγιό στο αδιάβροχο και vice versa! Από την Τετάρτη θα αρχίσει η προετοιμασία για την ερχόμενη Παρασκευή, όπου αναμένονται καιρικές συνθήκες που δεν συνηθίζονται τρεις μέρες πριν καλωσορίσουμε τον Ιούνιο. Η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει καιρό που θα θυμίζει χειμώνα με βροχές και καταιγίδες

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά όµως πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά, στα δυτικά και βόρεια, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αλλά στα δυτικά και βόρεια, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Τοπικά στα νότια και δυτικά θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ, από το µεσηµέρι και µετά. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, αλλά σταδιακά, στα προσήνεµα, θα καταστεί µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις, που τοπικά αναµένεται να δώσουν λίγες βροχές. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, αλλά στα δυτικά θα σηµειώσει άνοδο.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει γενικά µικρή άνοδο, αλλά στα δυτικά µικρή πτώση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Θα «λιώσουμε» και σήμερα - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»



Φόνος στην Ορμήδεια: Νεκρός Ελληνοκύπριος – Έρευνες για εντοπισμό του δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Νεκρός Ελληνοκύπριος – Έρευνες για εντοπισμό του δράστη

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης (25/06) μετά από πληροφορία για νεκρό πρόσωπο στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top