«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό - Κατασχέθηκαν 175 αμπούλες laughing gas - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό -  Κατασχέθηκαν 175 αμπούλες laughing gas - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα σε υποστατικό στο Παραλίμνι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία του ιδιοκτήτη του υποστατικού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 175 συνολικά μεταλλικές αμπούλες (υποξείδιο του αζώτου).

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν επίσης διάφορα άλλα προϊόντα, τα οποία θα σταλούν στο Κρατικό Χημείο για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE