Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών - Οδηγούσε χωρίς ασφάλεια 36χρονη

Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών - Οδηγούσε χωρίς ασφάλεια 36χρονη

Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς ασφάλεια ακυρωμένη εγγραφή του οχήματος και οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες στη 1:30 μέλη της Τροχαίας Πάφου ενώ βρίσκονταν στην οδό Αγίου Στεφάνου στην Λέμπα ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 36χρονη μόνιμη κάτοικο Πάφου. Από έλεγχο που έγινε στα έγγραφα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι η πιο πάνω δεν ήταν κάτοχος πιστοποιητικού ασφαλείας για την οδήγηση, ενώ το πιστοποιητικό καταλληλότητάς είχε ισχύ μέχρι τις 4.5.21.

Επιπλέον φαίνται η εγγραφή του οχήματος της να ήταν ακυρωμένη από 11.3.21.

Από προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως ότι η οδηγός είχε στο σάλιο της ναρκωτικές ουσίες. 

Σύμφωνα πάντοτε με την Αστυνομία, στη συνέχεια έδωσε πρόσθετο δείγμα σάλιου το οποίο αφού σφραγίστηκε θα σταλεί όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση. 

Έγινε έρευνα στο αυτοκίνητο της χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε άλλο το παράνομο. Το αυτοκίνητο της 36χρονης μεταφέρθηκε και κρατείται στην Τροχαία Πάφου.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE