ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fake news ο θάνατος 12χρoνου μετά απο εμβολιασμό: Διαψεύδουν οι Aρχές - Αναμένεται ανακοίνωση απο Παιδιατρική Εταιρεία

Fake news ο θάνατος 12χρoνου μετά απο εμβολιασμό: Διαψεύδουν οι Aρχές  - Αναμένεται ανακοίνωση απο Παιδιατρική Εταιρεία

Αναστάτωση προκάλεσε μια ψεύτικη είδηση ότι 12χρονος δήθεν απεβίωσε την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα οι επιτήδειοι , σε μια δύσκολη περίοδο για το παγκόσμιο, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε τρόπο για να πείσουν τον κόσμο ώστε να αποφύγει τον εμβολιασμό, πράγμα επικίνδυνο για την ζωή κάποιων ανθρώπων οι οποίοι αν μολυνθούν από κορωνοϊό υπάρχει πιθανότητα να χάσουν την ζωή τους.

Η fake news ανάρτηση κάνει το γύρο του κυπριακού διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες, τρομοκρατώντας τον κόσμο.

Ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία Κύπρου, οι Αρχές είναι ενήμερες για την συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία μελετάται ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία καταγραφή στα αρχεία της Αστυνομίας για θανάτο 12 χρόνου από εμβολιασμό στη Λεμεσό.

Τις ίδιες απαντήσεις έχουμε λάβει και απο αρμόδιες αρχές, που διέψευσαν το περιστατικό, ενώ σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εκδώσει η Παιδιατρική Εταιρεία.

Δυστυχώς η ψεύτικη είδηση αναδημοσιεύεται σε λογαριασμούς χρηστών και σελίδες στο Facebook, προκαλώντας αναστάτωση και τρομοκρατεί κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διευθύντρια των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών και αρμόδια για την φαρμακοεπαγρύπνηση Έλενα Παναγιωτοπούλου διαβεβαίωσε ότι κανένας θάνατος παιδιού δεν έχει δηλωθεί στο Υπουργείο Υγείας, ούτε έχει υποβληθεί κάποια "κίτρινη κάρτα" αναφορικά με περιστατικό που να συνδέεται με παρενέργεια από εμβολιασμό.

Επίσης να αναφερθεί ότι κανένα από τα μέλη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας δεν κλήθηκε για να διενεργήσει νεκροτομή σε σορό παιδιού στη Λεμεσό.

Απάντηση με το δήθεν επιβεβαιωμένο περιστατικό έδωσαν και μέλη της Διοίκησης και Διεύθυνσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου ανέφεραν ότι δεν υπάρχει τέτοιο περιστατικό δίνοντας αρνητική απάντηση στα fake news που κυκλοφορούν αναπαράγοντας και δημιουργώντας αίσθημα φόβου στους πολίτες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top