Είδες ή ξέρεις τον Ιωάννη Χαραλαμπίδη; Καταζητείται από την Αστυνομία ο 30χρονος

Είδες ή ξέρεις τον Ιωάννη Χαραλαμπίδη; Καταζητείται από την Αστυνομία ο 30χρονος

Πριν μια βδομάδα έγινε απόπειρα ληστείας σε περιστατικό με πρόκληση βαριάς βλάβης και αν εντοπιστεί θα βοηθήσει τις ανακρίσεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο, η  Αστυνομία καταζητεί τον Ιωάννη Χαραλαμπίδη, 30 χρόνων (Ελληνικής υπηκοότητας) για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απόπειρας ληστείας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 18/05/2015 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Χαραλαμπίδης έχει ύψος 1.68 μ. περίπου, είναι φαλακρός με ισχυρή σωματικής διάπλαση.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE