Τσουρούλης: Η διασκέδαση στο νερό συνεχίζεται…στην Ελλάδα  -  Οι «μικροί φίλοι» που του κάνουν παρέα στα θαλάσσια sports - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τσουρούλης: Η διασκέδαση στο νερό συνεχίζεται…στην Ελλάδα  -  Οι «μικροί φίλοι» που του κάνουν παρέα στα θαλάσσια sports - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Οι διακοπές συνεχίζονται για τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθο Τσουρούλη.

Από την Ύδρα στη Μύκονο, από τη Μύκονο στην Ιταλία, τις διακοπές στην Κύπρο, και τώρα ξανά στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στον Πόρο, ο κύριος Τσουρούλης απολαμβάνει την κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού, βλέποντας τον να κάνει ακόμα και extreme θαλάσσιες δραστηριότητες.

Αυτή το φορά στα watersports έβαλε και τους "μικρούς του φίλους", δίνοντας τους ένα τρανό παράδειγμα διασκέδασης στο νερό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.