Τσουρούλης: Η διασκέδαση στο νερό συνεχίζεται…στην Ελλάδα  -  Οι «μικροί φίλοι» που του κάνουν παρέα στα θαλάσσια sports - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τσουρούλης: Η διασκέδαση στο νερό συνεχίζεται…στην Ελλάδα  -  Οι «μικροί φίλοι» που του κάνουν παρέα στα θαλάσσια sports - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Οι διακοπές συνεχίζονται για τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθο Τσουρούλη.

Από την Ύδρα στη Μύκονο, από τη Μύκονο στην Ιταλία, τις διακοπές στην Κύπρο, και τώρα ξανά στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στον Πόρο, ο κύριος Τσουρούλης απολαμβάνει την κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού, βλέποντας τον να κάνει ακόμα και extreme θαλάσσιες δραστηριότητες.

Αυτή το φορά στα watersports έβαλε και τους "μικρούς του φίλους", δίνοντας τους ένα τρανό παράδειγμα διασκέδασης στο νερό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE