Έρχονται τα πολυκαταστήματα της Amazon

Έρχονται τα πολυκαταστήματα της Amazon

Η εταιρεία σχεδιάζει να εισβάλει ακόμα περισσότερο στα φυσικά καταστήματα λιανικής.

Σε μια στροφή στο επιχειρηματικό της μοντέλο, ο κολοσσός των διαδικτυακών πωλήσεων Amazon σχεδιάζει να ανοίξει πολυκαταστήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η οποία επικαλείται πηγές προσκείμενες στην εταιρεία, μερικά από τα πρώτα πολυκαταστήματα Amazon αναμένεται να ανοίξουν στην Καλιφόρνια και το Οχάιο. Το κάθε ένα από αυτά θα καταλαμβάνει περίπου 30.000 τετραγωνικά πόδια, περίπου στο ένα τρίτο του μεγέθους ενός παραδοσιακού πολυκαταστήματος.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί το τελευταίο πείραμα της Amazon με φυσικά καταστήματα λιανικής. Η εταιρεία ξεπέρασε πρόσφατα τη Walmart ως τον μεγαλύτερο πωλητή λιανικής στον κόσμο εκτός Κίνας.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία αγόρασε την Whole Foods Market και άνοιξε καταστήματα βιβλίων, παντοπωλεία με την επωνυμία Amazon και παντοπωλεία χωρίς ταμεία. Οι φυσικές τοποθεσίες έχουν υψηλότερο σταθερό κόστος, αλλά μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να επιτρέψουν στους καταναλωτές να δοκιμάσουν ρούχα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα πολυκαταστήματα αναμένεται να βοηθήσουν την Amazon να πουλήσει περισσότερα προϊόντα ένδυσης και τεχνολογίας. Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου σχεδιάζει επίσης να πουλήσει τα δικά του προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Πηγή: Ot.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE