EΛΛΑΔΑ: Σάλος με ιερέα που αρνήθηκε να κοινωνήσει έγκυο επειδή ακόμα δεν έχει παντρευτεί

EΛΛΑΔΑ: Σάλος με ιερέα που αρνήθηκε να κοινωνήσει έγκυο επειδή ακόμα δεν έχει παντρευτεί

Ντροπιασμένη από τη συμπεριφορά ιερέα έφυγε από την εκκλησία στον Δήμο Ερυμάνθου στην Αχαϊα μία γυναίκα.


Η γυναίκα είχε πάει στην εκκλησία για να κοινωνήσει την Κυριακή 15 Αυγούστου, ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αλλά αυτό που θα επακολουθούσε σίγουρα δεν της είχε περάσει από το μυαλό.

Όταν ήρθε η σειρά της να λάβει τη Θεία Κοινωνία, ο ιερέας αρνήθηκε να την κοινωνήσει και σύμφωνα με το flamis.gr της είπε:

«Ότι δεν μπορεί να πάρει την αμαρτία επάνω του».
Αιτία το γεγονός πως η γυναίκα ήταν έγκυος χωρίς να έχει ακόμα παντρευτεί.


Αντιδράσεις προκλήθηκαν και από την οικογένεια της γυναίκας που έφυγε άρον – άρον χωρίς να προκληθεί κάποιο λεκτικό επεισόδιο γιορτινή ημέρα σαν και αυτή του Δεκαπενταύγουστου.

Το γεγονός ακόμα σχολιάζεται στο χωριό με τους περισσοτέρους να παίρνουν το μέρος της μελλοντικής μητέρας.

Η γυναίκα ήταν έγκυος και δεν είχε ακόμη παντρευτεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.