ΕΛΛΑΔΑ - ΒΙΛΙΑ: Συναγερμός στις Αρχες-Εντοπίστηκε κρανίο σε αποθήκη μετα τις φωτιές

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΙΛΙΑ: Συναγερμός στις Αρχες-Εντοπίστηκε κρανίο σε αποθήκη μετα τις φωτιές

Το απόγευμα της Παρασκευής, μια γυναίκα τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και εντόπισαν ένα ανθρώπινο κρανίο – χωρίς σώμα – δίπλα σε μια αποθήκη στην περιοχή όπου πέρασε η φωτιά.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το εύρημα δεν σχετίζεται με την πυρκαγιά, καθώς πρόκειται για κρανίο αρκετών ετών.

Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρισκόταν εκεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE