Νεαροί στη Λεμεσό πανικοβλήθηκαν καθώς κολυμπούσαν και παραλίγο να πνιγούν μετά από εισρόφηση νερού - Άμεση επέμβαση ναυαγοσωστών

Νεαροί στη Λεμεσό πανικοβλήθηκαν καθώς κολυμπούσαν και παραλίγο να πνιγούν μετά από εισρόφηση νερού - Άμεση επέμβαση ναυαγοσωστών

Άμεση παρέμβαση ναυαγοσωστών σήμερα Σάββατο 21 Αυγούστου το απόγευμα. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσου, ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 0 και ΛΕΜ 15 ανταποκρίθηκαν σε σοβαρό περιστατικό πνιγμού το απόγευμα του Σαββάτου 21/8, μεταφέροντας 2 άντρες ηλικίας 28 ετών περίπου στην ακτή, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε τον ένα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι δύο άντρες περπατούσαν μέσα στη θάλασσα προς τους κυματοθραύστες, στην Ακτή Ολυμπίων γύρω στις 16:30, όταν σε κάποια στιγμή έπεσαν σε σημείο με μεγαλύτερο βάθος και μη γνωρίζοντας κολύμπι, όπως φαίνεται, πανικοβλήθηκαν και κινδύνεψαν άμεσα με πνιγμό.

Άμεσα κοντά τους έσπευσαν οι ναυαγοσώστες για να μεταφέρουν τους δύο λουόμενους, που είχαν τις αισθήσεις τους, στην ακτή.

Ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο μετέφερε τον ένα 28χρονο στο νοσοκομείο, αφού λόγω εισρόφησης νερού κρίθηκε αναγκαία η εξέταση τους από ιατρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE