Ηράκλειο: Συνελήφθη 35χρονος επειδή αυτοϊκανοποιούνταν έξω από κλειστή ταβέρνα

Ηράκλειο: Συνελήφθη 35χρονος επειδή αυτοϊκανοποιούνταν έξω από κλειστή ταβέρνα

Λίγες ώρες αργότερα έπεσε ξανά στα χέρια των Αρχών για δύο κλοπές.

Aπίστευτα πράγματα έγιναν στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή έναν 35χρονο Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, αρχικά βρέθηκε έξω από μια ταβέρνα που ήταν κλειστή. Εντός της ήταν μια γυναίκα που καθάριζε από την οποία ζήτησε να του ανοίξει την πόρτα. Εκείνη αρνήθηκε και ο 35χρονος από αντίδραση, άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.

Η γυναίκα έντρομη κάλεσε την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη, όπου λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Μερικές ώρες αργότερα, ωστόσο, ξανασυνελήφθη διότι θεωρείται υπαίτιος για δύο κλοπές, σε ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο, όπου πήρε λεία 150 ευρώ συνολικά.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE