Ηράκλειο: Συνελήφθη 35χρονος επειδή αυτοϊκανοποιούνταν έξω από κλειστή ταβέρνα

Ηράκλειο: Συνελήφθη 35χρονος επειδή αυτοϊκανοποιούνταν έξω από κλειστή ταβέρνα

Λίγες ώρες αργότερα έπεσε ξανά στα χέρια των Αρχών για δύο κλοπές.

Aπίστευτα πράγματα έγιναν στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή έναν 35χρονο Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, αρχικά βρέθηκε έξω από μια ταβέρνα που ήταν κλειστή. Εντός της ήταν μια γυναίκα που καθάριζε από την οποία ζήτησε να του ανοίξει την πόρτα. Εκείνη αρνήθηκε και ο 35χρονος από αντίδραση, άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.

Η γυναίκα έντρομη κάλεσε την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη, όπου λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Μερικές ώρες αργότερα, ωστόσο, ξανασυνελήφθη διότι θεωρείται υπαίτιος για δύο κλοπές, σε ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο, όπου πήρε λεία 150 ευρώ συνολικά.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE