Νέες τραγικές σκηνές στο αεροδρόμιο της Καμπούλ - 4 νεκροί συνεθλίβησαν από τα πλήθη - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες τραγικές σκηνές στο αεροδρόμιο της Καμπούλ - 4 νεκροί συνεθλίβησαν από τα πλήθη - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές χάους επικράτησαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο της Καμπούλ καθώς απελπισμένοι Αφγανοί συνεθλίβησαν μέχρι θανάτου προσπαθώντας να δραπετεύσουν από τη χώρα.

Οι χαοτικές σκηνές διαδραματίστηκαν καθώς η Αμερικανική πρεσβεία είπε σήμερα στους Αμερικανούς να μείνουν μακριά από το αεροδρόμιο, προειδοποιώντας για πιθανές απειλές ασφαλείας έξω από τις πύλες. Κι ενώ χιλιάδες ντόπιοι προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν σε θερμοκρασίες 31 βαθμών Κελσίου, τουλάχιστον 4 γυναίκες που βρίσκονταν μπροστά στην ουρά συνεθλίβησαν.

Σύμφωνα με το Sky News, οι Βρετανοί στρατιώτες φώναζαν απελπισμένα για γιατρούς και φορεία, με στιγμιότυπα να δείχνουν αναίσθητους άνδρες και νεκρούς καλυμμένους με σεντόνια.

Άλλοι στρατιώτες προσπάθησαν να απομακρύνουν τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών, από το χάος, και στέκονταν επάνω σε τοίχους, ρίχνοντας νερό με σωλήνες σε μια προσπάθεια να τους δροσίσουν, καθώς γιατροί έτρεχαν ανάμεσα στα θύματα.

Ο δημοσιογράφος Κιμ Σενγκούπτα τουίταρε από το αεροδρόμιο σήμερα το απόγευμα και είπε ότι είδε «τέσσερις ανθρώπους, όλες γυναίκες, να πεθαίνουν είτε από την ζέστη είτε από την συντριβή».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ

Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ

Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΦΑ, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE