ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον ενόχλησαν οι εργασίες του γείτονα και άρχισε να πυροβολεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Τον ενόχλησαν οι εργασίες του γείτονα και άρχισε να πυροβολεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Συνεχίζονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας για τη ρίψη πυροβολισμών εναντίον οικίας στην περιοχή Άγιος Δομέτιος στη Λευκωσία. 

Όπως αναφέραμε σε προγηγούμενο δημοσίευμα μας τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Αυγούστου γύρω στις 3:00 λήφθηκε πληροφορία για πυροβολισμούς σε οικία.

Στο σημείο έσπευσαν του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν πυροβολισμοί από στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 στην είσοδο οικίας και στο όχημα του ιδιοκτήτη της, ενώ εντοπίστηκαν και τέσσερις κάλυκες.

Μετά από έρευνες, οι Αρχές οδηγήθηκαν σε 47χρονο που διέμενε στην περιοχή, ο οποίος συνελήφθη. Ο 47χρονος σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που έριξε τους πυροβολισμούς εναντίον της οικίας του γείτονα του. Όπως ανάφερε στους αναριτές της υπόθεσης ο γείτονας του διενεργούσε εργασίες και προκαλούσε οχλαγωγία κάτι που τον έκανε να στρέψει το τυφέκιο του εναντίον της οικίας και να αρχίσει να πυροβολεί. 

Η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση και οι έρευνες συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 46 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με υπόθεση ρίψης πυροβολισμών εναντίον γειτονικής του υπόπτου κατοικίας στη Λευκωσία, καθώς και εναντίον αυτοκινήτου, ιδιοκτησία του 75χρονου ιδιοκτήτη της οικίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Αγίου Δομετίου και ενώ ο 75χρονος βρισκόταν στην κατοικία του. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν τον 46χρονο να βρίσκεται στο μπαλκόνι της οικίας του και να κρατεί στρατιωτικό τυφέκιο, το οποίο παρέδωσε, μαζί με πυρομαχικά, στους αστυνομικούς.

Ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 46χρονος ομολόγησε τη ρίψη πυροβολισμών προς την κατοικία και το αυτοκίνητο του γείτονά του, προβάλλοντας ισχυρισμούς για τους λόγους που τον οδήγησαν στη διάπραξη των υπό εξέταση αδικημάτων.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο της κατοικίας και στο αυτοκίνητο του 75χρονου. Από τη σκηνή, καθώς και από την κατοικία του υπόπτου παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Εναντίον του 46χρονου διερευνάται υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής, αμελών και απερίσκεπτων πράξεων, απειλή βιαιοπραγίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, κατοχής πυροβόλου όπλου με σκοπό προξένησης βλάβης και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top