Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 25χρονο που μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 25χρονο που μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο

Ενας 25χρονος, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση θανάτωσης ζώου, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς, παρουσία πταισματοδίκη, σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ο συλληφθείς, τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου επιτέθηκε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε σκύλο ιδιοκτησίας 65χρονου. Στη συνέχεια, επιτέθηκε και ο σκύλος ιδιοκτησίας του (πίτμπουλ), με αποτέλεσμα τη θανάτωσή του ζώου του 65χρονου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από τις Αρχές, ο 25χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, ενώ του επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 30.900 ευρώ που αφορούν στην προαναφερόμενη νομοθεσία. Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE