Λάρνακα: Πήγε στο περβόλι 65χρονη και πανικοβλήθηκε με αυτό που βρήκε

Λάρνακα: Πήγε στο περβόλι 65χρονη και πανικοβλήθηκε με αυτό που βρήκε

Σαν μια καθημερινή μέρα ξεκίνησε η σημερινή για 65χρονη από τη Λάρνακα η οποία σήμερα το πρωί μετέβηκε όπως συνηθίζει στο περιβόλι της για να φροντίσει τα δέντρα της, όμως αυτό που βρήκε την αναστάτωσε με αποτέλεσμα να καλέσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η 65χρονη ασχολείτο με την καλλιέργεια των φυτών, εντόπισε σε μεταλλικό δοχείο άγνωστη προς την ίδια περιεχόμενο με αποτέλεσμα να καλέσει την Αστυνομία.

Άντρες της ΥΚΑΝ Λάρνακας έσπευσαν στην περιοχή και εντόπισαν εντός του μεταλλικού δοχείου, 18 γραμμάρια κάνναβης, ένας πλαστικός διαφανές σπαστήρα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τα εν λόγω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ για να σταλούν για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE