Χριστοδουλίδης για τριμερή - 'Ουσιαστικές και με προοπτική συζητήσεις στο Ισραήλ'

Χριστοδουλίδης για τριμερή - 'Ουσιαστικές και με προοπτική συζητήσεις στο Ισραήλ'

Για ουσιαστικές και με προοπτική συζητήσεις στο Ισραήλ, τόσο σε τριμερές όσο και σε διμερές επίπεδο, έκανε λόγο ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην τριμερή συνάντηση με τους ομολόγους του από την Ελλάδα, Νίκο Δένδια και το Ισραήλ, Γιαΐρ Λαπίντ, καθώς και με την Υπουργό Ενέργειας του Ισραήλ Karine Elharrar, αλλά και στις διμερείς επαφές με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκάντζ, κάνοντας λόγο για «πολύ θετική συνάντηση».
 
Σύμφωνα εξάλλου με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας στο Twitter, στη συνάντηση με τον κ. Χριστοδουλίδη και την Karine Elharrar, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας τόνισε τη σημασία της ενεργειακής συνεργασίας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της διασυνδεσιμότητας.
 
Στο περιθώριο της τριμερούς συνόδου, ο κ. Δένδιας έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ, με τον οποίο, όπως έγραψε σε σχετική ανάρτηση, συζήτησαν για τις άριστες σχέσεις, τη διαρκώς ενισχυόμενη συνεργασία σε όλους τους τομείς και για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.