Φρεσκοσκοτωμένα πτηνά εντοπίστηκαν στην κατοχή 22χρονου σε απαγορευμένη περιοχή

Φρεσκοσκοτωμένα πτηνά εντοπίστηκαν στην κατοχή 22χρονου σε απαγορευμένη περιοχή

Περιπολίες και ελέγχους σε όλη την ύπαιθρο της επαρχίας Πάφου για πρόληψη του φαινομένου λαθροθηρίας, πραγματοποίησαν την Κυριακή μηχανοκίνητα περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγιναν συνολικά 15 έλεγχοι κυνηγών χωρίς να προκύψει το οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ωστόσο, στο πλαίσιο των ελέγχων, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο σε απαγορευμένη περιοχή του χωριού Τίμης 22χρονο από χωριό της επαρχίας Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να κυνηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή για το κυνήγι.

Στην κατοχή του 22χρονου φέρεται να εντοπίστηκαν 16 φρεσκοσκοτωμένα πτηνά που πιστεύεται ότι πρόκειται για φάσες, ενώ κατασχέθηκαν 103  φυσίγγια και ένα ΔΟΚΟ. Ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών και η Υπηρεσία Θήρας διερευνούν την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE