Μπήκε στο όχημα του και ξεκίνησε να πυροβολεί - Χειροπέδες σε 44χρονο στη Λεμεσό

Μπήκε στο όχημα του και ξεκίνησε να πυροβολεί - Χειροπέδες σε 44χρονο στη Λεμεσό

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής 22 Αυγούστου στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία που δόθηκε για ρίψει πυροβολισμών στον αέρα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 21:45 το βράδυ, όταν ρίφθηκαν δυο πυροβολισμοί από όχημα που αναχωρούσε από τον χώρο στάθμευσης συγκεκριμένης καφετέριας στην Τριμίκλινη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού σταθμού και από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία, ότι εμπλέκεται 44χρονος στο επεισόδιο.

Από μαρτυρίες διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος ήταν μόνος του εντός του οχήματος, όπου έριξε δυο πυροβολισμούς στον αέρα, με κυνηγετικό όπλο, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και χωρίς να προηγηθεί οτιδήποτε.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και έρευνας, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας, ο 44χρονος συνελήφθη, ενώ μετά από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.