Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Νεκρός 40χρονος κτηνοτρόφος σε ενέδρα θανάτου

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Νεκρός 40χρονος κτηνοτρόφος σε ενέδρα θανάτου

Ένα ειδεχθές έγκλημα διαδραματίστηκε στο Πετροκεφάλι Ηρακλείου, όταν ένας άνδρας 40 ετών έπεσε νεκρός από πυρά, αγνώστων δραστών μέχρι στιγμής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κτηνοτρόφος βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιό του το οποίο βρίσκεται και κοντά στο σπίτι του, όταν άγνωστοι οι οποίοι ήταν κρυμμένοι σε ελαιώνες, πυροβόλησαν κατά του, γύρω στις πέντε φορές.

Οι πληροφορίες του Creta24 κάνουν λόγο για σφαίρα η οποία σημάδεψε τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο, η δολοφονία του 40χρονου κτηνοτρόφου, να έλαβε χώρα μπροστά στο παιδί του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθηκαν το απόγευμα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντομίρ Ζελένσκι για κοινή τετραμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ με θέμα το Ουκρανικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE