LIFESTYLE

Αφροδίτη Μπάρμπα: Ξεσπά η μητέρα του μοντέλου για την σύλληψη - «Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της»

Αφροδίτη Μπάρμπα: Ξεσπά η μητέρα του μοντέλου για την σύλληψη - «Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της»

Η Κατερίνα Μπάρμπα, μητέρα της Αφροδίτης Μπάρμπα που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ το βράδυ του Σαββάτου καθώς κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαϊνης, μιλάει στο protothema.gr και κάνει λόγο για «στημένη υπόθεση» εις βάρος της κόρης της.

«Η Αφροδίτη είναι αθώα, της την έχουν στήσει», υποστηρίζει, τονίζοντας ότι η κόρη της δεν έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες. «Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της», διευκρινίζει.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του μοντέλου, ευελπιστεί ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και πως θα αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση με όσα της προσάπτουν. «Η κόρη μου είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις», σημειώνει.

Εξηγεί ότι το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ranger Rover, αγοράστηκε από την κόρη της πριν από λίγο καιρό στη τιμή των 30.000 ευρώ. «Καμία σχέση με όσα ακούγονται ότι δήθεν έδωσε 100.000 ευρώ για να πάρει αυτοκίνητο», συμπληρώνει. Και συνεχίζει: «Η κόρη μου κατηγορείται, δεν έχει κριθεί ένοχη. Όμως όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται σα να έχει διαπράξει όσα την προσάπτουν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top