ΠΑΡΑ-THEMA

Τους σέρβιραν μακαρονάδα με ζωύφια σε ξενοδοχείο στη Πάφο – Ισχυριζόταν ότι ήταν μπαχαρικά ο διευθυντής

Τους σέρβιραν μακαρονάδα με ζωύφια σε ξενοδοχείο στη Πάφο – Ισχυριζόταν ότι ήταν μπαχαρικά ο διευθυντής

Ξενοχοδείο στην Πάφο, σύμφωνα με πολίτη, σε ανάρτηση του στο γκρουπ "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε" έφερε αναγούλα σε πολλούς.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πολίτη , ο οποίος βρέθηκε σε συγκεκριμένο 4αστέρων ξενοδοχείο στην Πάφο, οι πελάτες έφευγαν τρέχοντας , όταν διαπίστωναν που βρίσκονταν.

Συγκεκριμένα ο πολίτης αναφέρει στο γρουπ ότι μετά απο όλα όσα πέρασαν, βρήκαν ζωύφια στην μακαρονάδα τους καί όταν το ανάφεραν στον ιδιοκτήτη αυτός εξω φρενών άρχιζε να φωνάζει και να τους λέει ότι πρόκειται για πιπέρι . Ο πολίτης ανάρτησε και μια φωτογραφία με την μακαρονάδα, καλόντας τους αρμόδιους φορείς να προβούν στους απαραίτητους ελέγχους και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα εναντίον του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Να σημειωθεί ότι για ευνόητους λόγους έχουμε αφαιρέσει το όνομα του ξενοδοχείου και του πολίτη: 

Η ανάρτηση του:

Είχαμε κάνει κράτηση στο Ξενοδοχείο "....."  **** αστέρων στη Πάφο. Διαμονή:
Δεν δούλευε ο κλιματισμός, Τα δωμάτια μυριζαν μούχλα και υπήρχαν καμένες λάμπες. Το νερό από ζεστό γινόταν κρύο και αντιθέτως
Φαγητό: Όχι ποιοτικό αλλά ούτε και ποικιλια. Σε μια περίπτωση υπήρχαν ζωύφια στα μακαρόνια. Υπήρχαν πολλές διαμαρτυρίες από πολλούς διαμενοντες στο ξενοδοχείο εκτός από εμάς και πολλοί έφευγαν!!! Από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου δεν υπήρχε καμία θετική ανταπόκριση.
Σας προβάλλω φωτογραφία από τα μακαρόνια όπου φαίνονται καθαρά τα ζωύφια και όταν τα αναφέραμε ο ιδιοκτήτης θύμωσε και πήρε το πιάτο λέγοντας ότι είναι μπαχαρικά _ πιπέρι!!!
Καλούμε άμεσα τους αρμόδιους να επιληφθούν του ΘΕΜΑΤΟΣ!!"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top