Συνεχίζουν να λειτουργούν τα υποστατικά τους χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα - Ξανά πρόστιμα σε ιδιοκτήτες

Συνεχίζουν να λειτουργούν τα υποστατικά τους χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα - Ξανά πρόστιμα σε ιδιοκτήτες

Σε 32 καταγγελίες πολιτών και 2 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 σήμερα, η Αστυνομία διενήργησε συνολικά 3.151 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.012 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών και 1 υπεύθυνου υποστατικού, στη Λεμεσό 318 έλεγχοι και έγιναν 14 καταγγελίες πολιτών και 1 υπεύθυνου υποστατικού, στην Λάρνακα καταγγέλθηκαν 4 πολίτες έπειτα από 473 ελέγχους, στην Πάφο 5 πολίτες έπειτα από 241 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 661 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Μόρφου διενεργήθηκαν 178 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 248 και 20 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE