Αρχίζει σήμερα στο η δίκη Ρίκκου Ερωτοκρίτου και άλλων τριών

Αρχίζει σήμερα στο η δίκη Ρίκκου Ερωτοκρίτου και άλλων τριών

Aρχίζει σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, η εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης που καταχώρησε ο Γενικός Εισαγγελέας, εναντίον του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου, του δικηγόρου Ανδρέα Κυπρίζογλου, του δικηγορικού γραφείου Ανδρέας Νεοκλέους και του δικηγόρου Παναγιώτη Νεοκλέους.

Η ποινική υπόθεση στηρίζεται στη βάση του πορίσματος Καλλή.

Σε ότι αφορά την εξέταση της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου, οι προδικαστικές ενστάσεις που υπέβαλαν χθες ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, οι δικηγόροι υπεράσπισης, θα εξεταστούν αύριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE