ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε κατά της Αστυνομίας η Γωγώ Αλεξανδρινού - 'Αυτοί που μας ελέγχουν παραβιάζουν τα διατάγματα' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξέσπασε  κατά της Αστυνομίας η Γωγώ Αλεξανδρινού - 'Αυτοί που μας ελέγχουν παραβιάζουν τα διατάγματα' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξέσπασμα από την πασίγνωστη δημοσιόγραφο και παρουσιάστρια Γωγώ Αλεξανδρινού κατά της Αστυνομίας, μετά από περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. 

Συγκεκριμένα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αιχμηρή και έντονη ανάρτηση της κυρίας Αλεξανδρινού, ιδιαίτερος λόγος γίνεται για την Αστυνομία αφού 'Αυτοί που μας ελέγχουν και προσπαθούν να μας επιβάλουν την τήρηση των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, είναι οι πρώτοι και καλύτεροι που τον παραβιάζουν'. 

Συνέχισε, αναφερόμενη στο περιστατικό, ψέγοντας την Αστυνομία που 'στοιβάζει τους επιβάτες που φτάνουν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για έλεγχο διαβατηρίων, που δεν κάνει τίποτα για να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία του χώρου ενώ ελέγχει τρεις φορές το ίδιο χαρτί!'. 

'Στα νυχτερινά κέντρα που είναι ανοιχτά κάνει συνεχώς ελέγχους (σ.ς η Αστυνομία) -ορθώς- και κοκορεύεται για τα ευρήματά της. Εδώ 45' λεπτά, 400 άτομα, ο ένας πάνω στον άλλον, μωρά να κλαίνε, φωνές, διαμαρτυρίες και... εξυπνακίστικες απαντήσεις από την κυρία της ιδιωτικής ασφάλειας που αντί ν'ασχολείται με την ουσία, "κατέβαζε" τα κινητά εκνευρισμένων πολιτών που έβγαζαν φωτογραφίες'. 

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου/παρουσιάστριας παρέα με τη φωτογραφία που ανάρτησε: 

Υποτίμηση της νοημοσύνης μας: Αυτοί που μας ελέγχουν και προσπαθούν να μας επιβάλουν την τήρηση των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, να τα παραβιάζουν πρώτοι και καλύτεροι. Ναι, την Αστυνομία Κύπρου εννοώ. Που στοιβάζει τους επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο Λάρνακας για έλεγχο διαβατηρίων, που δε κάνει τίποτα για να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία στο χώρο αφίξεων, που τσεκάρει τρεις φορές το ίδιο χαρτί. Αλλά στα θερινά νυχτερινά κέντρα που είναι ανοιχτά από παντού κάνει αυστηρούς ελέγχους (ορθώς) και κοκορεύεται για τα ευρήματά της. 45 λεπτά περίπου 400 άτομα, ο ένας πάνω στον άλλο, μωρά να κλαίνε, φωνές, διαμαρτυρίες και εξυπνακίστικες απαντήσεις από την κυρία της ιδιωτικής ασφάλειας που αντί να ασχολείται με την ουσία, «κατέβαζε» τα κινητά εκνευρισμένων πολιτών που έβγαζαν φωτογραφίες. Σάββατο 21/08/2021 ώρα 20:15 περίπου, Αεροδρόμιο Λάρνακας. #αγανάκτησα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top