Στην εντατική ο Ντερβίς Έρογλου στα κατεχόμενα

Στην εντατική ο Ντερβίς Έρογλου στα κατεχόμενα

Στην εντατική μονάδα του «πανεπιστημιακού» νοσοκομείου εγγύς Ανατολή στα κατεχόμενα νοσηλεύεται ο πρώην ηγέτης των Τ/κ, Ντερβίς Έρογλου μετά από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.



Η ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις γράφει ότι η υγεία του κ. Ερογλου θεωρείται καλή και τυγχάνει θεραπεία καθώς υπάρχει υποψία για ιογενή λοίμωξη. Όλα τα ζωτικά του όργανα λειτουργούν κανονικά, προστίθεται στο δημοσίευμα.

Η Ρασμιγιέ Τσιαναλτάι, «υπουργός συγκοινωνιών» και κόρη του κ. Ερογλου με ανάρτησή της χθες το βράδυ ανέφερε ότι ο πατέρας της είναι καλά και η κράτησή του στην εντατική είναι προληπτική. Περαστικά στον Ντερβίς Έρογλου ευχήθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε για τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τον κόσμο. Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο ποντίφικας που σημάδεψε την εποχή του με το μήνυμα της ταπεινότητας, της αλληλεγγύης και του διαλόγου, οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Δείτε όλες της εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE